Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /illeszoltan.hu/include/iz.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /illeszoltan.hu/include/iz.php:4) in /illeszoltan.hu/include/design.php on line 2
Illés​Zoltán.hu

Illés Zoltán – A Fidesz környezetpolitikusa, Terézváros parlamenti képviselője

Sajtószoba

llés újabb vezetőket mondatott le


Három nemzeti park vezetőjétől búcsúzik Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár, helyükre nagy tapasztalattal rendelkező embereket helyez. Az Aggteleki Nemzeti Park igazgatója a döntésről csupán az újságokból értesült, de mint mondta: nem fog tiltakozni a döntés ellen, és nincs félnivalója.

A hortobágyi, az őrségi, valamint az aggteleki nemzeti parkok vezetőivel nem kíván a továbbiakban együtt dolgozni Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár. A szakpolitikus szombaton úgy nyilatkozott: a törvény szerint nem kell indokolnia lépését, de nagyrészt gazdálkodási ügyek állnak a döntés hátterében.

Az érintettek között van, aki még nem kapott hivatalos értesítést és van olyan környezetvédelmi szervezet is, amely már tiltakozását fejezte ki.

Illés Zoltán elmondta: a leváltott vezetők helyére nagy tapasztalatattal rendelkező, régóta a környezet- és természetvédelem szakterületein dolgozó embereket kíván kinevezni.

Forrás: 

http://index.hu/belfold/2010/07/31/illes_ujabb_vezetoket_mondatott_le/