Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /illeszoltan.hu/include/iz.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /illeszoltan.hu/include/iz.php:4) in /illeszoltan.hu/include/design.php on line 2
Illés​Zoltán.hu

Illés Zoltán – A Fidesz környezetpolitikusa, Terézváros parlamenti képviselője

Sajtószoba

Illés Zoltán munkálatokat állított le a Liszt Ferenc téren


Illés elmondta: egy lakó értesítette őt arról, hogy egy munkagép a Liszt Ferenc téren bontja a beton mellvédeket és bokrokat tép ki a földből. A politikus és a lakók a munkagép elé állva, testükkel akadályozták meg a további munkálatokat. Ezután az is kiderült, hogy azokat senki nem engedélyezte - tudatta Illés.

- A lakók példaszerűen léptek fel az illegális fakivágás ellen – mondta a NOL-nak az ugyancsak helyszínen tartózkodó Lányi András, az Élőlánc Magyarországért vezetőségi tagja.

Lányi András Illéshez hasonlóan úgy tudja, hogy a munkálatokra nem volt engedélye a kivitelezőnek. lllés közölte: pert indít az illegális munkavégzés miatt. A fideszes környezetvédelmi szakértő tudomása szerint a Liszt Ferenc téri munkálatokat a Broadway Egyesület, a téren üzemelő kávéház tulajdonosait egyesítő szervezet rendelte meg, de a kerületi képviselő-testület döntése csak február 15-ére várható az engedélyezésről.

forrás:

http://www.nol.hu/archivum/archiv-393367