Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /illeszoltan.hu/include/iz.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /illeszoltan.hu/include/iz.php:4) in /illeszoltan.hu/include/design.php on line 2
Illés​Zoltán.hu

Illés Zoltán – A Fidesz környezetpolitikusa, Terézváros parlamenti képviselője

Sajtószoba

Illés Zoltán perre megy


Egy illegális hulladéklerakó miatt fordult a Legfőbb Ügyészséghez

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Legfőbb Ügyészségen Illés Zoltán egy fővárosi illegális hulladéklerakó miatt. A budaőrsi polgármesteri hivatal MTI-hez eljuttatott közleményében tudatja: az ügyben a közelmúltban ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést tett.
Illés Zoltán az MTI-nek elmondta: "Három okom van, hogy legfőbb ügyészségi eljárást kezdeményezek. Az első, hulladék illegális elhelyezése, a második patakmeder törvénytelen megváltoztatása, a harmadik ok pedig a természetkárosítás".
A politikus közölte: a főváros XI. kerületében egy másfél hektáros területen másfél-két méter magasságban, egy patakmedernél építési hulladékot raktak le. Ez a terület nem hulladéklerakó, így ez a cselekmény törvényt sért. (MTI)

Forrás:

http://www.hirszerzo.hu/cikk.hirszerzo.5823.html